אין לנו כמעט ניסיון בבנית דקים במבוק. המוצר דק במבוק הוא לא מוצר נפוץ בארץ כך שהייתי ממליץ לפנות את אותו בעל מקצוע או מחסן עצים שכבר פניתם אליו ולבקש שיפנה אתכם ללקוחות שכבר בנו בבית שלהם דק במבוק.
רצוי לקוחות שבנו דק במבוק לפני 3-4 שנים כדי שתוכלו לקבל מושג לגבי איך נראה דק במבוק לאחר תקופה כזו.
לגבי דק איפאה, מדובר בדק איכותי מאוד. לדעתנו מבחינת שיקול איכות-מחיר קניית דק איפאה היא הקנייה המשתלמת ביותר.
דק איפאה אומנם סובל מחסרונות של דהיית צבע לגוון של אפור אך מדובר בעץ קשה מאוד שלעיתים רחוקות נשרט. עץ איפאה הוא אמין מאוד ולא דורש שום טיפול תחזוקתי (למעט שימון דקים שנועד במקרה של דק איפאה לצורך החזרת המראה הראשוני בלבד).
לצורך העניין, דק אורן שלא יטופל יסדק, יתייבש ויראה כך. דק איפאה שלא יטופל במשך מספר שנים ולאחר מכן יעבור חידוש דק - יראה כמו דק איפאה חדש שהורכב רק אתמול.
אני הייתי הולך על דק איפאה ולא על דק במבוק. כדי להצדיק את התוספת במחיר של 100 למטר דק במבוק חייב להיות מאוד מאוד איכותי. החשש שלי היא שבשל ביקוש קטן יחסית לדק במבוק המחיר שלו גבוה יותר ולא בשל איכות טובה יותר מאשר דק איפאה.
---
השוואת מחירים / הצעות מחיר
דקים
פרגולות
---
הדיון:
מקצועיות
אמינות
מחירים הוגנים
מקצועיות
אמינות
מחירים הוגנים